| Talks

Talk: Dr. Paolo Santini (October 11, 2022 at 2:00 PM, Seminar room N2408)

On October 11, 2022 at 2:00 PM, Dr. Paolo Santini from UNIVPM will be giving a talk in the Seminar room N2408 about "Recent Advances in Code Equivalence: Attacks, Applications and Open Questions".

| Talks

Talk: Dr. Karan Khathuria (October 04, 2022 at 2:00 PM, Seminar room N2408)

On October 04, 2022 at 2:00 PM, Dr. Karan Khathuria from UT will be giving a talk in the Seminar room N2408 about "On some batch code properties of the simplex code".

| Auszeichnungen

Fulbright-Auslandsstipendium für Emna Ben Yacoub

Emna Ben Yacoub ist Empfängerin eines Fulbright-Auslandsstipendiums 2022-23. Das Fulbright-Auslandsstipendienprogramm ermöglicht es Hochschulstudent:innen, Doktorand:innen, jungen Berufstätigen und Künstlern aus dem Ausland, in den Vereinigten Staaten zu studieren und zu forschen. Emna wird Prof. Bane Vasić an der Universität von Arizona besuchen, um an Dekodierungsalgorithmen, Trapping-Sets und Dekodierern für neuronale Netze zu arbeiten.

| Auszeichnungen

Violetta Weger awarded EuroTech Postdoc fellowship

Violetta Weger was awarded the prestigious EuroTechPostdoc2 fellowship. EuroTechPostdoc2 is a Marie Skłodowska-Curie fellowship programme for experienced high-potential researchers. The projects are collaborative projects between two universities. Violetta's host will be TUM and her co-host where she will spend some months is Prof. Alberto Ravagnani from TU/e. Her project will deal with code-based cryptography and rank-metric codes.